مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به سرعت وزش باد بین ۸۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت در ۲ روز گذشته در بیشتر مناطق شرقی و شمالی استان به ویژه سمیرم، شهرضا، نطنز و نایین گفت: این اتفاق منجر به سقوط پنج تیر چراغ برق و ۱۵ پایه برق و ترانس، کنده شدن سقف تعدادی از مرغداریها و در نتیجه آسیب به شبکه برق و همچنین بلندشدن سقف ۱۱ گلخانه بر اثر وزش باد شد.
به گزارش پايگاه خبري 60 دقيقه به نقل از برق نیوز، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: سالانه ۵۰ میلیارد تومان برای استحکامبخشی پایههای فشار ضعیف و متوسط برق در مقابل مخاطرات جوی در استان هزینه میشود.
منصور شیشهفروش افزود: همچنین برای پیشگیری از شدت آسیبها بر اثر وزش باد و دیگر نوسانات جوی، سال گذشته بسیاری از سیمها و شبکههای کابل هوایی برق در استان اصفهان تبدیل به شبکه کابلهای زیرزمینی شد.
شيشه فروش، استحکام پایههای برق با دپوهای خاک برای پیشگیری از گزند سیل و باد شدید را از دیگر اقدامات شرکت توزیع برق استان برای اصلاح زیرساختها و پیشگیری از خسارتهای شرایط جوی برشمرد و افزود: براین اساس میزان خسارتها بر اثر وزش باد در استان به حداقل رسیده است.
وی با اشاره به سرعت وزش باد بین ۸۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت در ۲ روز گذشته در بیشتر مناطق شرقی و شمالی استان به ویژه سمیرم، شهرضا، نطنز و نایین گفت: این اتفاق منجر به سقوط پنج تیر چراغ برق و ۱۵ پایه برق و ترانس، کنده شدن سقف تعدادی از مرغداریها و در نتیجه آسیب به شبکه برق و همچنین بلندشدن سقف ۱۱ گلخانه بر اثر وزش باد شد.
شیشه فروش گفت: بر اثر وزش باید شدید و خساراتي به زمين هاي كشاورزي، ۴۲ اصله درخت شکست و به ۲ خودرو آسیب وارد شد.
وی با اشاره به پیشبینی ادارهکل هواشناسی مبنی بر بارندگی برای مناطق غربی استان در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه این هفته گفت: عوامل مدیریت بحران استان تا آخر اردیبهشت ماه برای مخاطرات جوی شامل بارندگی، وزش باد و تگرگ در حالت آمادهباش هستند. همچنين، ۷۰ تیم متشکل از آب منطقهای و شهرداریها برای بررسی و نظارت بر مسیر رودخانههای فصلی و کشاورزی و پیشگیری از حوادث احتمالی در استان اصفهان بسيج شده اند.